GRATIS VERZENDING voor bestellingen vanaf 75€
GRATIS afhaal & retour in onze Boutique
14 dagen bedenktijd
Klantenservice 24/7 @Whatsapp @Insta @Facebook
 • Nederlands
 • Verzenden & Afhalen in de winkel

  Verzenden & Afhalen in de winkel

  "Snelle levering van uw pakket op het adres van uw keuze"

   

   

  STANDAARD LEVERING

  Al onze pakketten worden verzonden via Bpost. Wij trachten om je pakket binnen 2-3 werkdagen te verzenden. Als het heel erg druk is in de winkel, kan dit uitzonderlijk tot 5 werkdagen duren. Nadat we je pakket verzonden hebben, ontvang je een mail met je track & trace code. Hiermee kan je de afleverstatus van je pakket volgen.

  De verzendkosten binnen de Benelux (BE & NL) bedragen 4,95€.

  Bestel je bij ons voor meer dan 75€? - YAY - We verzenden jouw bestelling GRATIS!

  Als je wil dat we jouw bestelling verzenden naar andere landen, neem je best contact op met onze klantenservice. We doen dan een voorstel voor verzendkosten op maat.

   

  AFHALEN IN ONZE WINKEL

  Je kan je aankoop ook in de winkel afhalen. Op die manier vermijd je verzendkosten en ben je zeker dat jouw favoriete item in onze boetiek voor je klaar ligt. Zodra je aankoop klaar is om afgehaald te worden, krijg je van ons een mail. Je hebt dan zeven dagen de tijd om het op te pikken, op een moment dat je het beste uitkomt! Na zeven dagen gaat de bestelling terug naar het magazijn en betalen we je het volledige bedrag terug.

  OPENINGSUREN

  Maandag : 11u - 18u
  Dinsdag : GESLOTEN
  Woensdag : 11u - 18u
  Donderdag : 11u - 18u
  Vrijdag : 11u - 18u
  Zaterdag : 10u - 18u
  Zondag : GESLOTEN

   

  PASSEN IN DE WINKEL

  Als je liever bij ons afhaalt, kan je je aankoop meteen passen in de boetiek. Mocht het niet perfect bevonden worden, kan je het meteen achterlaten. Afhankelijk van de voorraad kan je het ook meteen omruilen. De terugbetaling wordt altijd verwerkt als een tegoed bon.
  In het geval van een ruil wordt u geholpen met professionele ondersteuning bij het vinden van de perfecte outfit in de boetiek. Bij verschil betaald je de meerprijs of krijg je een tegoedbon. Zo ga je altijd met de perfecte oplossing terug naar huis!

   

  THUIS PASSEN

  Als je de aankoop afhaalt in de winkel en je thuis wilt passen en het is niet perfect, heb je 2 keuzes:

  1. Je brengt de aankoop GRATIS terug naar de winkel. Hier gelden dezelfde voorwaarden: je hebt maximaal 14 dagen na ophaling om je aankoop te retourneren tot in onze boetiek.

  2. Je retourneert het op eigen kosten. Je kan dit doen tot 10 dagen na ophaling (het pakket moet in onze winkel aankomen uiterlijk 14 dagen na ophaling). Ons retouradres is:

  FASHIONGARDEN BOUTIQUE

  Antwerpsestraat 56

  B - 2500 Lier

   

  *** Vergeet niet het bijgevoegde retourformulier in te vullen. (Mocht je het verloren zijn, contacteer je best onze klantendienst. We mailen je dan een nieuw document.)


  Als je twijfelt of meer informatie wenst: Stuur een e-mail naar [email protected] of bel / whatsapp op 0477/703909.

   

  "We helpen je graag verder met al je vragen"